Healing

Als sjamanistisch practitioner werk ik hoofdzakelijk met energieën vanuit de spirituele wereld die me door mijn gidsen, helpers, krachtdieren en de 4 windrichtingen worden aangereikt. Die verbinding met de spirituele wereld is belangrijk, omdat daar ook de informatie, het inzicht en de weg naar de oplossing vandaan komen die ik nodig heb voor mijn healings. Het accent daarbij ligt op werkwijzen en methodes uit het Inca sjamanisme. Mijn werktuigen zijn 13 speciaal ingewijde stenen, die elk een bepaalde functie en kracht hebben. Daarnaast zijn de handen, kristallen, trom, ratel en mantra’s helingsinstrumenten.

Daarnaast gebruik ik technieken en methodes uit het Amerikaans en Siberisch sjamanisme zoals Soul Retrieval en psychopomposwerk, werk ik met Reiki, systemisch werk, NLP, Feng Shui, aurahealing, chakrahealing en reïncarnatietherapie. In sommige gevallen zal ik ook gebruik maken van inwijdingen uit de Munay Ki en Nusta Karpay.

Ook kun je kiezen voor een traditionele Q éro healing waarin uitsluitend Inca healingstechnieken worden gebruikt.

Sjamanisme kan voor zeer veel lichamelijke en emotionele problemen gebruikt worden, maar is geen vervanging van regulier medisch handelen. De bedoeling van de healings is het zelfhelend vermogen van een persoon te herstellen en blokkades op te heffen in zijn energiesysteem en in zijn lichaam. Ook kunnen onderliggende belemmerende overtuigingen opgespoord en getransformeerd worden door bewustwording.

Bij behandelingen gebruik ik vaak de traditionele Peruaanse behandelmethodes zoals Hucha Rumi healing, Illuminatie, Anchanchusritueel, extractie, Samihealing. Vaak worden meerdere technieken gecombineerd tot een uitgebreide behandeling. De traditionele Peruaanse behandelmethodes werken op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Daardoor kan een healing de essentie van een probleem of ziekte aanpakken.

Een healingconsult bestaat uit:

Intake (bij de eerste keer) of kort gesprek

Korte reading ter verheldering

Behandeling

Nagesprek

Duur: 1,5 uur

Kosten: €80,- Contante betaling of tikkie na behandeling.