Naar heelheid in jezelf

Healing

Als sjamanistisch practitioner werk ik hoofdzakelijk met energieën vanuit de spirituele wereld die me door mijn gidsen, helpers, krachtdieren en de 4 windrichtingen worden aangereikt. Die verbinding met de spirituele wereld is belangrijk, omdat daar ook de informatie, het inzicht en de weg naar de oplossing vandaan komen die ik nodig heb voor mijn healings. Het accent daarbij ligt op werkwijzen en methodes uit het Inca sjamanisme. Mijn werktuigen zijn 13 speciaal ingewijde stenen, die elk een bepaalde functie en kracht hebben. Daarnaast zijn de handen, kristallen, trom, ratel en mantra’s helingsinstrumenten.

Daarnaast gebruik ik technieken en methodes uit het Amerikaans en Siberisch sjamanisme zoals Soul Retrieval en psychopomposwerk, werk ik met Reiki, systemisch werk, NLP, Feng Shui, aurahealing, chakrahealing en reïncarnatietherapie. In sommige gevallen zal ik ook gebruik maken van inwijdingen uit de Munay Ki en Nusta Karpay.

Ook kun je kiezen voor een traditionele Q éro healing waarin uitsluitend Inca healingstechnieken worden gebruikt.

Sjamanisme kan voor zeer veel lichamelijke en emotionele problemen gebruikt worden, maar is geen vervanging van regulier medisch handelen. De bedoeling van de healings is het zelfhelend vermogen van een persoon te herstellen en blokkades op te heffen in zijn energiesysteem en in zijn lichaam. Ook kunnen onderliggende belemmerende overtuigingen opgespoord en getransformeerd worden door bewustwording.

Bij behandelingen gebruik ik vaak de traditionele Peruaanse behandelmethodes zoals Hucha Rumi healing, Illuminatie, Anchanchusritueel, extractie, Samihealing. Vaak worden meerdere technieken gecombineerd tot een uitgebreide behandeling. De traditionele Peruaanse behandelmethodes werken op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Daardoor kan een healing de essentie van een probleem of ziekte aanpakken.

Een healingconsult bestaat uit:

Intake (bij de eerste keer) of kort gesprek

Korte reading ter verheldering

Behandeling

Nagesprek

Duur: 1,5 uur

Kosten: €80,- Contante betaling na behandeling.

Soul Retrieval

Soul retrieval is een sjamanistische techniek om afgesplitste ziedelen van iemand terug te halen en te integreren, opdat de ziel van iemand weer heel wordt en dus optimaal het leven en de gezondheid van iemand kan beheren.

In het sjamanisme wordt ervan uitgegaan, dat bij trauma's een gedeelte van de ziel afsplitst en in een andere werkelijkheid terecht komt. Het komt vaker voor dat zieldelen zich afsplitsen, bv. bij grote schrik, maar dan keren ze op eigen kracht weer bij de persoon terug. Raakt iemand door nare ervaringen zieldelen kwijt, dan kan het zijn dat die zeieldelen niet meer op natuurlijke wijze terug kunnen komen , omdat bv. de situatie van de desbetreffende persoon nog steeds ongewijzigd is ten opzichte van de situatie toen die persoon dat zieldeel verloor. Denk aan het overlijden van een dierbare waar een zieldeel niet terugkomt omdat de persoon nog te hevig in rouw is. Of denk aan kinderen die misbruik ondergaan.

Door soul retrieval kan een zieldeel worden opgespoord, geheeld en weer terug gebracht tot heelwording van de ziel en daarmee dus van de mens.

Hoe ziet een soul retrievalsessie eruit?

Op zich is het een eenvoudige procedure: de client ligt op een behandeltafel of op de grond en de healer maakt fysiek contact met de client via een hand of een voet. Dan gaat de healer "op reis" naar de andere werkelijkheid met behulp van zijn gids en/of krachtdierhelper, spoort het zieldeel op, haalt informatie over de toenmalige en huidige situatie op , heelt het zieldeel, brengt het terug naar de 'eigenaar' en integreert het zieldeel via hart en kruin. Afhankelijk van zieldeel en/of situatie duurt een soul retrieval reis op zich 10-20 minuten. Zo'n soul retrieval kan dus onderdeel zijn van een volledig consult, waarin ook andere healingstechnieken gebruikt worden.

Kosten: 80,-

Duur: max. 5 kwartier